BAYBURT / MERKEZ - Çoruh Anaokulu

Çoruh Anaokulu

Halfikale Mah. Boylu Sok. No 9 BAYBURT / Merkez
Vizyon
Bina ve donanım sorunlarını çözmüş,çevresi,öğretmen,öğrenci ve velilerimizle hep birlikte elele vererek her alanda ilimizde başarıdan başarıya koşan,araştırma,sorgulama,eleştirel düşünme,problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş;öğrencilerimizin tamamını bir üst öğretim kurumlarına yerleştiren,okulun misyonunu gerçekleştirecek her türlü kaliteli ve verimli eğitim ortamının hazırlanarak eğtim sürecinin devamlılığını sağlayan,çağdaş eğitim programlarını takip eden örnek bir okul modeli olmaktır.
Misyon
Bizim Misyonumuz:Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı,milli değerlere sahip olarak;öğrencilerimizi değişen dünya şartlarında bilgi toplumunun önemli birer ferdi olabilmeleri için onları her alanda hayata hazırlamak;okul öncesi eğitim çağındaki çocukları sorumluluk sahibi,iyi davranışlar kazanmış,vatanını seven, üretken ve ilkokula hazır bireyler olarak yetiştirebilmektir.
Başarılar
Bayburt ili genelinde Resim yarışmalarında 1.lik ve 3.lük derecelerimiz mevcuttur.
08.00-13.00_ 12.00-17.00
Şehir merkezi dolmuşları ile okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.
Halfikale Mah. Soylu Sok. No:9 BAYBURT/Merkez
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Şehir merkezi dolmuşları ile okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.(ortalama 5dk. içinde)